آخرین اخبار

بابایی: دیدار با خانواده شهدا باید در جامعه نهادینه شود

بخشدار کهریزک با تاکید بر نهادینه کردن دیدار با خانواده های شهدا در جامعه گفت: تا مادامی که فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ما حاکم باشد هیچ قدرتی فکر تجاوز و تعدی به این مرز و بوم را نخواهد کرد.

اشتراک گذاری
31 شهریور 1399
256 بازدید
کد مطلب : 4022

به گزارش روابط عمومی بخشداری کهریزک، همزمان با نخستین روز از هفته دفاع مقدس، بخشدار کهریزک از خانواده شهدا دیدار کرد.

امین بابایی در این دیدار که با حضور سرگرد حیدری جانشین فرمانده سپاه ناحیه حضرت روح الله(ره)، حسین نصراله رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان ری و دیگر مسئولان صورت گرفت، با بیان اینکه  هفته دفاع مقدس فرصتی مغتنم برای تکریم بیشتر خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران است اظهار داشت: دیدار با خانواده معظم شهدا گامی در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و افتخاری بزرگ است.

وی بیان کرد: صبر و شکیبایی خانواده‌های معظم شهدا برای آحاد مختلف مردم یک الگو و درس بزرگ است که در برابر تمامی توطئه‌های دشمنان علیه این کشور ایستادگی کرده و در تداوم خون مطهر شهدا از آرمان‌های نظام اسلامی و رهبری دفاع کنیم.

بخشدار کهریزک با تاکید بر نهادینه کردن دیدار با خانواده های شهدا در جامعه افزود: تا مادامی که فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه ما حاکم باشد هیچ قدرتی فکر تجاوز و تعدی به این مرز و بوم را نخواهد کرد.

بابایی سپس با اشاره به اینکه امید است بتوانیم وظایف خود در را در راستای خدمت‌رسانی به خانواده معظم شهدا و ایثارگران به نحو مطلوب انجام دهیم تصریح کرد: امیدواریم توفیق خدمت به خانواده‌های شهدا و ایثارگران را به معنای واقعی داشته باشیم.

انتهای پیام/

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید