اطفای حریق انبار کالا در حمزهآباد
فرمانده مرکز آتش نشانی شهرداری کهریزک از مهار آتش سوزی انبار کالا در محدوده حمزهآباد خبر داد.
به گزارش روابط عمومی بخشداری کهریزک، فرمانده مرکز آتش نشانی شهرداری کهریزک از مهار آتش سوزی انبار کالا در محدوده حمزهآباد خبر داد.
امیر رمضانی با اعلام این خبر گفت: با اطلاع رسانی حریق به مرکز آتش نشانی کهریزک، نیروهای ایستگاه شماره یک و دو بلافاصله به محل حادثه واقع در منطقه صنعتی کهریزک اعزام شدند و عملیات مهار آتش سوزی را انجام دادند.
وی افزود: در این عملیات ابتدا کانون حریق شناسایی و پس از پاکسازی نسبی محیط اقدامات لازم برای اطفای حریق را در دستور کار قراردادند و باتوجه به موقعیت انبار و وجود وسایل قابل اشتعال در آن و احتمال گسترش حریق، از نیروهای ایستگاه شماره ۵۰ تهران و شهرداری باقرشهر نیز برای مهار آتش نیز اعلام نیاز شده بود که با کمک نیروها و تجهیزات ایستگاه های مربوطه، حریق به طور کامل مهار شد.
فرمانده مرکز آتش نشانی کهریزک، علت وقوع حریق را در دست بررسی عنوان کرد.
لازم به ذکر است بابایی بخشدار کهریزک، کلهر شهردار کهریزک و در مسئولین با حضور در محل حادثه از نزدیک از روند اطفاء حریق نظارت نمودند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.




















