بخشدار کهریزک در بازدید از کمپ مهر سروش کهریزک از فعالیت های این مرکز در راستای ارتقای نشاط و سلامت عمومی، اعتلای شاخصه های فرهنگی – اجتماعی مددجویان ( معتادان متجاهر) تقدیر کرد و با تاکید بر حفظ شان و منزلت انسانها گفت: این افراد مددجویانی هستند که در جامعه موثر بوده اند و به دلیل بیماری از این چرخه تاثیرگذاری خارج شده اند . با بهبودی و بازپروری ایشان و مهارت آموزی می توان دوباره این افراد را به آغوش جامعه بازگرداند تا باایفای نقش در جامعه بتوانند دوباره شان و منزلت خود را به جایگاه قبلی خود برگردانند .
در این دیدار که به دعوت سرهنگ حسن وند رییس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ ( فاتب) صورت گرفت ،بخشدار کهریزک و هیئت همراه از کارگاه های مهارت آموزی و تولیدی آهنگری و خیاطی،بازدید کردند . بابایی درحاشیه این بازدید به خبرنگار ما گفت :هر مساعدتی به این مرکز برای رفع مشکلات آن در واقع مساعدت به رشد اجتماعی جامعه است ،چراکه این افراد با بازگشت به جامعه خانواده خود را به آرامش می رسانند و کانون خانواده دوباره گرم می شود .
سرهنگ حسن وند رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ (فاتب) نیز باتقدیر از حضور بخشدار در این مرکز گفت: ما خودمان را همراه و همیار همه افرادجامعه می دانیم . نگهداری و بازپروری از این مددجویان را کاری توام با عشق و مهربانی تعریف می کنیم و بازگشت آنها به آغوش جامعه و خانواده زیباترین لحظات برای مسئولین این مرکز است که جای تقدیر دارد. ما از تمام نقاط شهر تهران و شهرستان ری معتادین متجاهر ماده 16 را پذیرش می کنیم و سعی م یکنیم خدمات جامع درمانی و بازپروری برای آنها داشته باشیم.
در این دیدار، مشکلات کمپ مهر سروش از جمله مشکلات مربوط به آب شرب و لوله کشی آب، ساخت سوله نگهداری مددجویان و افزایش سهمیه پذیرش معتادان متجاهر مورد بررسی قرار گرفت و اقدامات لازم برای تخصیص سهمیه پذیرش معتادان ماده 16از بخش کهریزک بررسی شد .
دیدگاهتان را بنویسید