آخرین اخبار

تاکید بخشدار کهریزک بر الگوگرفتن دانش آموزان از سیره و اهداف شهدا؛ هفته دفاع مقدس بهترین فرصت برای معرفی مجاهدت‌ رزمندگان به آیندگان است

بخشدار کهریزک با تاکید بر الگوگرفتن دانش آموزان از سیره و اهداف شهدا گفت: هفته دفاع مقدس بهترین فرصت برای معرفی مجاهدت‌های رزمندگان اسلام به نسل جوان و نوجوان است.

اشتراک گذاری
06 مهر 1399
472 بازدید
کد مطلب : 4123

به گزارش روابط عمومی بخشداری کهریزک، امین بابایی در آیین نواخته شدن زنگ ایثار و شهادت و بزرگداشت شهدای دانش‌آموز که در مدرسه شهدای باقرشهر برگزار شد، ضمن گرمیداشت یاد و خاطره شهدای ۸ سال دفاع مقدس اظهار داشت: فرارسیدن هفته دفاع مقدس بهترین فرصت برای معرفی مجاهدت‌ها و از خود گذشتگی‌های رزمندگان اسلام به نسل جوان و نوجوان است.

وی با تاکید بر بر الگوگرفتن دانش آموزان از سیره و اهداف شهدا بیان کرد: در پرتو دفاع مقدس این کشور از امنیت خاصی برخوردار شده است و امروز جوانان و نوجوانان ما به ‌راحتی و بدون دغدغه به تحصیل علم مشغول هستند.

بخشدار کهریزک افزود: آنچه که در مجالس و محافل باید به آن توجه شود، این است که مقام شهادت والاترین فضیلت است؛ از این رو باید معرفت ما نسبت به شهدا افزایش پیدا کند.

بابایی همچنین تصریح کرد: امروز بار دیگر با شهدا و امام راحل(ره) میثاق می‌بندیم که ادامه‌دهنده راه آنان باشیم و در مسیر تحقق اهداف و آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب گام برداریم.

انتهای پیام/

 

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید