آخرین اخبار

بخشدار کهریزک در مراسم افتتاح مرکز کارآفرینی روستای گلحصار: کارآفرینی بانوان بدسرپرست و بی‌سرپرست در بخش کهریزک پیگیری می‌شود

بخشدار کهریزک با اشاره به اهمیت توجه به کارآفرینی بانوان گفت: ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای زنان بدسرپرست و بی سرپرست نقش موثری در تامین معاش آن‌ها و خانواده هایشان دارد.

اشتراک گذاری
12 تیر 1399
300 بازدید
کد مطلب : 2031
به گزارش روابط عمومی بخشداری کهریزک، مرکز کارآفرینی روستای گلحصار با محوریت فروش محصولات و صنایع دستی بانوان با حضور امین بابایی بخشدار کهریزک، علی کلهر رئیس شورای بخش کهریزک، دهیار و اعضای شورای روستای گلحصار برگزار شد.

بابایی در حاشیه این مراسم ضمن تأکید بر تحقق جهش تولید اظهار داشت: توسعه اقتصادی وقتی اتفاق می اُفتد که همه اقشار جامعه در آن مشارکت کنند و بتوان از همه ظرفیت‌های جامعه استفاده کرد، نصف جمعیت کشور را بانوان تشکیل می دهند و اگر این جمعیت را نادیده بگیریم بی‌شک به آن سطح از توسعه که مورد قبول باشد، نخواهیم رسید.

وی ادامه داد: بانوان می‌توانند حداقل نیمی از توسعه اقتصادی کشور را رقم بزنند، بنابراین حضور زنان در عرصه‌های اقتصادی با حفظ شرایط و چارچوب‌ می‌تواند در توسعه کشور بسیار موثر باشد.

بخشدار کهریزک عنوان کرد: بانوان می‌توانند همزمان با انجام کارهای روزانه منزل به کسب در آمد نیز بپردازند که این امر به معنی جدا انگاشتن زنان از خانواده و الزام به داشتن شغلی خارج از منزل نیست.

بابایی با اشاره به اهمیت توجه به کارآفرینی بانوان گفت: ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای زنان بدسرپرست و بی سرپرست نقش موثری در تامین معاش آنها و خانواده هایشان دارد، از اینرو در بخش کهریزک از ظرفیت‌های مختلف جهت تحقق این امر بهره می‌گیریم.

انتهای پیام/

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید