آغاز عملیات بهسازی معابر روستای قلعه نو چمن
دهیار روستای قلعه نو چمن از آغاز عملیات بهسازی معابر روستای قلعه نوچمن خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دهیاری و شورای اسلامی قلعه نو چمن، عیسی دوست محمدی در حاشیه عملیات تعویض جداول فرسوده معابر روستای قلعه نوچمن اظهار داشت: با توجه به شروع فصل پاییز و زمستان و بارش باران جهت جلوگیری از آب گرفتگی جداول و معابر روستا تعویض جداول و اصلاح سیستم نهرهای موجود،ساماندهی و مناسب سازی فضای روستا از جمله اولویت های دهیاری قلعه نو چمن است.
وی با اشاره به تردد مردم و لزوم توجه به منظر روستا این عملیات را مهم برشمرد و افزود: در راستای بهسازی و مناسب سازی محیط روستا، عملیات اجرایی تخریب و نوسازی جداول فرسوده روستا اجرایی گردید.
دهیار قلعه نو چمن همچنین خاطرنشان کرد: با انجام این گونه اقدامات و فعالیت های عمرانی، گامی در جهت آبادانی روستا، تامین رفاه اهالی و جلب رضایتمندی آن ها برداشته شود.
انتهای پیام/
این مطلب بدون برچسب می باشد.





دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.