آخرین اخبار

کلنگ زنی مرکز درمانی خیریه باقرشهر

آیین کلنگ زنی مرکز درمانی خیریه امام صادق (ع) باقرشهر با حضور فرماندار ری و بخشدار کهریزک برگزار شد.

اشتراک گذاری
۱۹ خرداد ۱۴۰۰
442 بازدید
کد مطلب : 8835

به گزارش روابط عمومی بخشداری کهریزک، آئین کلنگ زنی مرکز درمانی خیریه امام صادق (ع) باقرشهر در زمینی به مساحت ۱۰۰۰ متر مربع و با اعتبار حدود ۵ میلیارد تومان با حضور حسین توکلی کِجانی معاون استاندار تهران و فرماندار ویژه شهرستان ری، دلاوری معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، امین بابایی بخشدار کهریزک و سایر مسئولین برگزار شد.

فرماندار ویژه شهرستان ری در این مراسم با اشاره به اقداماتی که در حوزه بهداشت و سلامت مردم در شهرستان ری انجام شده است، اظهار کرد: در مدت حدود یک سال گذشته در بیمارستان فیروزآبادی و شهدای هفتم تیر توسعه و پیشرفت های خوبی داشتیم و اقدامات زیادی در حوزه درمان انجام شده است.

وی با بیان اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی هیچ تخت بیمارستانی در شهرری اضافه نشده بود، گفت: طی یک سال گذشته حدود ۷۰۰ تخت به بیمارستان های ری اضافه شده است که در حال حاضر ۳۲۹ تخت در بیمارستان فیروزآبادی مورد بهره‌برداری قرار گرفه و ۳۲۰ تخت در بیمارستان شهدای هفتم تیر در حال احداث و راه اندازی است.

توکلی با بیان اینکه بهترین دستگاه های اکسیژن ساز را در شهرری نصب کردیم ادامه داد: در خرید تجهیزات به دانشگاه های علوم پزشکی تهران و ایران از اعتبارات شهرستان کمک کردیم که در حوزه سلامت زیرساخت های خوبی ایجاد کنیم.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت خیران در ساخت مدرسه و مراکز درمانی تصریح کرد: با کمک بخش خصوصی، خیران و تامین اجتماعی در کهریزک و خاوران نیز پیگیر توسعه مراکز بهداشتی و درمانی هستیم.

معاون استاندار تهران با اشاره به احداث بیمارستان سرطانی توسط آیت الله ری شهری در مجاورت حرم حضرت عبدالعظیم(ع) بیان کرد: در شهرری که مقام معظم رهبری به قبله تهران تعبیر کرده اند انتظار داریم سرمایه گذاران بیشتری برای احداث مراکز درمانی اقدام کنند و ما نیز از سرمایه گذار واقعی که برای ساخت بیمارستان در شهرستان ری اقدام کند با تمام توان حمایت می کنیم.

توکلی با اشاره به اهمیت انتخابات ۱۴۰۰ تاکید کرد: با توجه به تاکیدات رهبر معظم انقلاب و سیاست های مهم دولت، مشارکت حداکثری مهمترین اولویت ما در انتخابات است چرا که برای اقتدار نظام و حل مشکلات جامعه به حضور حداکثری در پای صندوق های رای نیاز داریم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: مجریان انتخابات بی طرف هستند و تلاش می کنیم در کمال بی طرفی اتنتخاباتی پرشور و باشکوه در طراز جمهوری اسلامی برگزار شود.

 

انتهای پیام/

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.