آخرین اخبار

گزارش تصویری| دیدار دهیار و رئیس شورای اسلامی قمصر با پرسنل پایگاه ۳۴۵ اورژانس ۱۱۵

همزمان با فرا رسیدن روز اورژانس و فوریت های پزشکی، دهیار و رئیس شورای اسلامی قمصر با حضور در پایگاه ۳۴۵ اورژانس ۱۱۵ روستا با پرسنل این مرکز دیدار کردند.

اشتراک گذاری
۲۹ شهریور ۱۳۹۹
529 بازدید
کد مطلب : 3889

به گزارش روابط عمومی دهیاری و شورای اسلامی قمصر؛ همزمان با فرا رسیدن روز اورژانس و فوریت های پزشکی، احمدوند و اسماعیل آقاخانی با حضور در پایگاه ۳۴۵ اورژانس ۱۱۵ روستا با پرسنل این مرکز دیدار کردند.

در ابتدا این دیدار پرسنل پایگاه فوریت های پزشکی روستای قمصر ضمن اظهار خرسندی از حضور مسئولین روستا گزارشی از فعالیت های پایگاه ارائه کردند و اظهار داشتند تا جایی که ممکن بوده در راستا خدمت به مردم تلاش کرده ایم و اگر نارضایتی بوده به دلیل نبود امکانات در بحث پایگاهی بوده است.

در ادامه دهیار روستای قمصر ضمن تسلیت به مناسبت ایام ماه محرم‌الحرام و گرامیداشت روز اورژانس و فوریت های پزشکی به پرسنل خدوم  پایگاه ۳۴۵ روستا تصریح کرد: خداوند متعال جایگاه این شغل را در قرآن بسیار با ارزش بیان کرده است و فرمود «هر کس جان یک انسان را نجات دهد گویا تمام مردم را نجات داده است» و این اجری بی شمار در نزد پروردگار دارد.

وی افزود: شما به عنوان اولین افرادی هستید که برای نجات فرد بیمار بر بالین وی حاضر می شوید، این شغل و وقایع آن اگرچه از نظر روحی و روانی برای شما دشوار است اما زمانی که جان بیمار نجات پیدا می کند پی به عمل باارزش خود خواهید برد.

همچنین رئیس شورای اسلامی قمصر نیز انجام عملیات پیش بیمارستانی را بسیار مهم تر از آنچه که در بیمارستان صورت می گیرد دانست و بیان کرد: این اهمیت این شغل را می رساند و شما باید برای آن خدا را شاکر باشید، چرا که هم از اجر دنیوی یعنی دعای خیر مردم و مصدوم بهره مند می شوید و هم اجر اخروی که خداوند در این خصوص وعده داده است.

احمدوند در پایان ضمن تشکر از خدمات پرسنل اورژانس ۱۱۵ با آرزوی توفیق و خدمتگزاری برای مجموعه پرسنل این پایگاه،گفت: دهیاری و شورای اسلامی هر گونه مساعدتی را به اورژانس ۱۱۵ برای خدمت رسانی بیشتر به مردم انجام خواهد داد.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید