آخرین اخبار

مشکلات بیمه‌ای و مالیاتی واحدهای آسیب‌دیده از کرونا برطرف می‌شود

فرماندار ویژه شهرستان ری گفت: ویروس کرونا واحدهای صنفی و صنعتی را با ۲ مشکل عمده رو به رو کرده است که با طراحی سامانه‌ای، در حال شناسایی تخصیص اعتبارات هستیم تا مشکلات بیمه‌ای و مالیاتی این واحدها مرتفع شود.

اشتراک گذاری
11 تیر 1399
216 بازدید
کد مطلب : 2017

به گزارش روابط عمومی بخشداری کهریزک، حسین توکلی کجانی امروز در بازدید از واحد سردخانه‌ای شباهنگ با اشاره به تحقق شعار سال در راستای جهش تولید اظهار داشت: از زمان شیوع کرونا، حوزه سلامت ‌و اقتصاد بسیار متضرر ‌و متأثر شدند که در حال حاضر نیز که شرایط اقتصادی سخت‌تر می‌شود، باید بیش از پیش از صاحبان صنایع و صنعتگران حمایت کرد.

وی سپس ادامه داد: بیشترین مشکل واحدهای صنعتی در زمینه تأمین سرمایه در گردش است که تلاش داریم با بکارگیری سازوکارهای مناسب، فضای کسب و کار برای واحد‌های صنعتی به ویژه کسب و کار‌های کوچک بهبود پیدا کند.

فرماندار ویژه شهرستان ری افزود: بسیاری از مشکلات واحدهای تولیدی در ستاد تسهیل استان پیگیری شده‌اند؛ اما ویروس کرونا واحدهای صنفی و صنعتی را با ۲ مشکل عمده رو به رو کرده است که با طراحی سامانه‌ای، در حال شناسایی تخصیص اعتبارات هستیم تا مشکلات بیمه‌ای و مالیاتی این واحدها را مرتفع کنیم.

توکلی همچنین با اشاره به لزوم هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی در جهت رونق تولید خاطرنشان کرد: حمایت و همراهی بانک‌ها با واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی زمینه را برای تحقق شعار سال مقام معظم رهبری فراهم می‌سازد.

انتهای پیام/

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید