آخرین اخبار

راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ در بخش کهریزک به صورت خودرویی و موتوری برگزار خواهد شد

بخشدار کهریزک در جلسه هماهنگی برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ بیان داشت: به علت شرایط خاص کرونایی، راهپیمایی ۲۲ بهمن در بخش کهریزک به صورت خوردرویی و موتوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی انجام و مسیر پیاده‌روی متعاقبا اعلام خواهد شد.

اشتراک گذاری
21 بهمن 1400
189 بازدید
کد مطلب : 13671

به گزارش روابط عمومی بخشداری کهریزک، جلسه هماهنگی برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ با حضور حجت الاسلام والمسلمین استیری امام جمعه بخش کهریزک، بابایی بخشدار کهریزک، پیرسرایی رئیس حوزه‌ قضایی بخش کهریزک، دیگر مسئولین ادارات و نیروهای نظامی و امنیتی برگزار شد.

بخشدار کهریزک در ابتدای این جلسه ضمن تبریک ایام الله دهه مبارک فجر در خصوص افتتاح پروژه‌های بخش کهریزک بیان داشت: به شکرانه خداوند متعال و با پیگیری و تلاش دست اندرکاران، مجموعه بخشداری کهریزک با افتتاح ۸ پروژه مهم عمرانی، درمانی، آموزشی فرهنگی و خدماتی و اعتباری بالغ بر ۳۲۴۰ میلیارد ریال همانند نگینی در شهرستان ری درخشیده و همین امر موجب توفیق حضور استاندار تهران، معاون سیاسی و اجتماعی ایشان و فرماندار ویژه شهرستان ری در آئیین بهره برداری از این پروژه‌ها شد.

وی در ادامه درباره چگونگی برگزاری راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن گفت: به علت شرایط خاص کرونایی، راهپیمایی ۲۲ بهمن در بخش کهریزک به صورت خوردرویی و موتوری با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی انجام و مسیر پیاده روی متعاقبا اعلام خواهد شد.

بابایی در پایان خاطر نشان کرد: با هماهنگی دستگاه‌های مربوطه تمهیدات لازم جهت برگزاری باشکوه این راهپیمایی بزرگ اتخاذ شده و پایان این مراسم به قرائت قطعنامه ۲۲ بهمن و اقامه نماز پر فضیلت جمعه پیوند خورده است.

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.