آخرین اخبار

تاکید بخشدار کهریزک بر خصوصی سازی اماکن ورزشی/ اماکن ورزشی باید به هیئت های ورزشی واگذار شود

بخشدار کهریزک با تاکید بر ضرورت نظارت بر نحوه اعمال ماده ۸۸، بر اولویت هیئت های ورزشی بخش کهریزک در استفاده از اماکن ورزشی سطح بخش خبر داد.

اشتراک گذاری
09 بهمن 1399
428 بازدید
کد مطلب : 6406

به گزارش روابط عمومی بخشداری کهریزک، امین بابایی در جلسه بررسی مسائل و مشکلات بسکتبالیست های بخش کهریزک که با حضور روسای ادارات تربیت بدنی باقرشهر و کهریزک و جمعی از ورزشکاران برگزار شد، با تاکید بر استعدادیابی ورزشی در بخش کهریزک اظهار داشت: توسعه فعالیت‌های تربیت بدنی و توجه به استعدادهای مربوط به حوزه تربیت بدنی یکی از ابعاد مهم و شناخته شده استعدادهای ورزشی در بخش کهریزک است که باید زمینه بروز این استعدادها فراهم شود.

وی بیان کرد: حضور ستارگان ورزشی شاید برای یک بار اتفاقی باشد اما برای تکرار حضور ورزشکاران موفق در میادین بین المللی که تاثیر زیادی بر معرفی کشورها دارد باید برنامه ریزی به نام «استعدادیابی ورزشی» به صورت منظم برگزار کرد.

بخشدار کهریزک با تاکید بر لزوم همکاری مجمع مشورتی جوانان و شورای آموزش و پرورش جهت استعدادیابی نونهالان و نوجوانان ورزشی افزود: باید تلاش کرد هیئت های ورزشی بخش کهریزک پس از رکود چند ساله دوباره فعالیت خود را از سر بگیرند.

بابایی تصریح کرد: دو مسئول هیئت ورزشی باقرشهر و کهریزک باید به صورت مکتوب نسبت به ارائه پیشنهادات خود اقدام کرده و ضمن شناسایی تمام سالن های دهیاری ها و شهرداری ها، اولویت سانس ها به ورزشکاران بومی اختصاص داده شود.

وی ادامه داد: وضعیت زیرساخت‌های ورزشی در بخش کهریزک مطلوب است و خوشبختانه امکانات خوبی در منطقه فراهم شده که در حال تقویت هیئت‌های ورزشی هستیم.

بخشدار کهریزک سپس با تاکید بر خصوصی سازی در حوزه ورزشی خاطرنشان کرد: در راستای تقویت هیئت های ورزشی، اماکن ورزشی بخش کهریزک باید به هیئت های ورزشی واگذار شود.

بابایی در پایان ضمن اظهار رضایت از اقدامات صورت گرفته در حوزه ورزش در چند ماه گذشته خاطرنشان کرد: رئیس ادارات ورزش و جوانان با معرفی ورزشکاران موفق در زمینه های ورزشی مختلف به بخشداری زمینه تشویق و پاسداشت این عزیزان را تسریع بخشند.

انتهای پیام/

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.