آخرین اخبار

تاکید بخشدار کهریزک بر جلب مشارکت حداکثری در انتخابات/ مشارکت نسل جوان در عرصه های فرهنگی و اجتماعی از کارویژه های مهم ائمه جماعت است

بخشدار کهریزک با تاکید بر جلب مشارکت حداکثری در انتخابات گفت: مشارکت نسل جوان در عرصه های فرهنگی و اجتماعی از کارویژه های مهّم ائمه جماعت است.

اشتراک گذاری
02 بهمن 1399
457 بازدید
کد مطلب : 6312

به گزارش روابط عمومی بخشداری کهریزک، امین بابایی در نشست هم اندیشی ائمه جماعات شهر کهریزک که با حضور حجت الاسلام والمسلمین عبدالعلی استیری امام جمعه باقرشهر و کهریزک، عباسی رئیس حوزه قضایی بخش کهریزک و ائمه جماعات مساجد شهر کهریزک در سالن جلسات شورای شهر کهریزک برگزار شد، ضمن تسلیت به مناسبت سالروز وفات حضرت ام البنین(ع) که به روز تکریم از مادران و همسران شهدا نامگذاری شده است اظهار داشت: مادران و همسران شهدا نماد ایثارگری در جامعه هستند که همیشه باید مورد تکریم و تجلیل قرار بگیرند، این افراد به عنوان اسوه های صبر و ایثار برای حفظ و حفاظت از ارزش های اسلامی فرزندان و همسران خود را در راه خدا از دست داده اند.

وی بیان کرد: تکریم، تجلیل و گرامی داشتن مادران و همسران شهدا تکریم و ارزشمند دانستن آرمان ها و ارزش های انقلاب اسلامی است.

بخشدار کهریزک سپس با اشاره به ضرورت توجه و اهمیت جامعه اسلامی به فرهنگ و ترویج نماز، که محور عبادات و پایه و اساس خودسازی است افزود: اولین وظیفه پیامبران در جامعه اقامه نماز، بوده است و یکی از مهمترین وظیفه حکومت اسلامی نیز اقامه نماز و عزم ملی برای ترویج و گسترش فرهنگ نماز در جامعه می‌باشد.

بابایی تصریح کرد: اقامه نماز در جامعه، یک فرهنگ ویژه و خاص دارد و اگر این فرهنگ در جامعه حاکم شود مانع و سد ورود مفاسد و منکرات می‌شود، چون کسی که اهل نماز باشد اهل فساد و ناامنی اجتماعی نیست و این امر مهّم باعث امنیت اجتماعی جامعه می‌شود.

وی ادامه داد: گاهی نسبت به نماز خیلی کوتاهی می شود اما ضروری است ائمه جماعت در مساجد ضمن ترویج فریضه نماز بر برپایی نماز جماعت به ویژه با حضور جوانان و نوجوانان توجه ویژه ای داشته باشند.

بخشدار کهریزک در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر ضرورت مشارکت نسل جوان در عرصه های مهّم فرهنگی و اجتماعی به ویژه انتخابات گفت: مساجد علاوه بر وظیفه ذاتی خود در ترویج فرضیه های مذهبی، در پویایی، بالندگی و ارائه خدمات مطلوب به جامعه نیز اثرگذار هستند، ائمه جماعت در مساجد باید برای حضور جوانان در عرصه های مهّم کشور تلاش کرده و آن ها را به فعالیت های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی دعوت کنند زیرا تا زمانی که جوانان به صحنه نیایند شاهد شور و نشاط در جامعه نخواهیم بود.

بابایی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به در پیش داشتن بزرگترین جریان سیاسی در کشور در خرداد ۱۴۰۰ و برگزاری همزمان ۴ انتخابات در استان تهران و بالطبع در بخش کهریزک لازم است ائمه جماعات به تاسی از نقش ارزشمند و معنوی خودشان در خصوص جلب مشارکت حداکثری و تشویق افراد معتمد و نیکنام برای پذیرش مسئولیت در حوزه شورا ورود کنند.

انتهای پیام/

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.