آخرین اخبار

بخشدار کهریزک: اجرای طرح شهید “حاج قاسم سلیمانی” در بخش کهریزک استفاده بهینه از توان بسیج و شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری است

بخشدار کهریزک گفت: اجرای طرح شهید “حاج قاسم سلیمانی” مستلزم مشارکت و هم افزایی مردم، هماهنگی مسئولان بخشی، برنامه ریزی براساس نیاز محلات و استفاده بهینه از توان بسیج و نظام شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ری است.

اشتراک گذاری
۱۰ آذر ۱۳۹۹
474 بازدید
کد مطلب : 5517

به گزارش روابط عمومی بخشداری کهریزک، امین بابایی در جلسه توجیهی طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با هدف پایش سلامت در شرایط شیوع ویروس کرونا ضمن تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت دکتر فخری زاده دانشمند هسته ای کشور اظهار داشت: این‌گونه جنایات در عزم و اراده ایرانیان برای تداوم این مسیر پرشکوه و اقتدارآفرین خللی ایجاد نخواهد کرد و انتقام و مجازات سخت از عاملان آن در دستور کار قرار گرفته است.

وی سپس با اشاره به طرح پایش سلامت شهید حاج قاسم سلیمانی تصریح کرد: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری، دستورات فرماندهی‌کل سپاه و پیرو تفاهم‌‌نامه سازمان بسیج مستضعفین و وزارت بهداشت، مقرر شد به‌منظور قطع زنجیره انتقال ویروس منحوس کرونا در کشور، طرح مشترکی به‌نام شهید بزرگوار، حاج قاسم سلیمانی را اجرا کنیم.

بخشدار کهریزک ادامه داد: این طرح مبتنی بر ارتقا سلامت گذر از دوران بحران ویروس کرونا از سوی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی به عنوان متولی اصلی که تا امروز تقریبا همه بار اپیدمی متوجه آن بوده است و سازمان بسیج مستضعفین طراحی شده و به زودی در بخش کهریزک اجرایی می شود.

بابایی افزود: این طرح مستلزم مشارکت و هم افزایی مردم، هماهنگی مسئولان بخشی، برنامه ریزی براساس نیاز محلات و استفاده بهینه از بسیج و توان نظام شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ری است.

وی همچنین بیان کرد: این طرح با هدف سپردن کنترل کووید – ۱۹ به مردم محلات با بهره گیری از ایجاد هماهنگی و مدیریت واحدهای فعال در محلات، پایگاه سلامت در مناطق شهری، خانه بهداشت در روستا و بسیج محلات است که می تواند استراتژی مناسبی برای کنترل بیماری در سطح محلات باشد.

انتهای پیام/

این مطلب بدون برچسب می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید